Să EUTANASIEM… „FRIGUL”


Emilian, băiețelul de doi ani din Ocna de Fier, care a dispărut sâmbătă de acasă, a fost găsit mort la începutul acestei săptămâni. Deși, inițial, părinții au fost suspectați că și-ar fi ucis băiețelul, polițiștii au eliminat această ipoteză după rezultatul necropsiei.
Medicii legiști au precizat că băiețelul a murit de frig și din cauza unor probleme cardiace, de care părintii știau.
Si totuși, mama lui Emilian riscă pușcăria. Ea este cercetată acum pentru infracțiunea de ucidere din culpă și asta pentru că și-a lăsat nesupravegheat băiețelul de doar doi ani. Acesta a dispărut din fata curții, unde susține mama sa că l-ar fi lăsat. A fost găsit după două zile, mort, pe un deal aflat la circa trei kilometri distantă de casă.Acest nefericit incident, este similar celui în care Ionuț și-a pierdut viata. Atunci crima a fost săvârșită de câini iar acum de frig… In acel caz bunica, cea care a lăsat nesupravegheați copiii, nu a fost acuzată.
Acum mama acestui micuț se pare că va fi… acuzată.
Poate și acum ar trebui să eutanasiem… FRIGUL.

Greu de prins acest criminal…

Si atunci principalul motiv a fost indolența ucigașă a adultului care a ignorat multitudinea riscurilor la care este supus un copil lăsat nesupravegheat.

Putem identifica o mulțime de potențiale „arme ale crimei” ; animale domestice sau sălbatice, răufăcători, configurații ale terenului (râpe,stânci prăpastii) ape mai mari sau mai mici și cate și mai cate…

Atunci, în cazul lui Ionuț a fost convenabil să acuzăm câinii… acum însă, ipocriți cum suntem, nu acuzăm frigul ci pe biata mamă a acestui copilaș, mamă care oricum poartă cu ea, pentru tot restul vieții, o durere imensă mai mare decât orice pedeapsă i-am administra noi, SOCIETATEA MODERNA.

Cu durere,

Ionuț Păun

Reclame
Categorii: Actualitate, Comentarii | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: