Actualitate electrizantă!


Două exemplare Tesla Model S au traversat Statele Unite ale Americii de la Los Angeles la New York în 76.5 ore. Un nou record pentru parcurgerea acestui traseu cu un automobil electric.

Tesla a anunțat acum nu demult că traversarea Statelor Unite este acum posibilă pentru proprietarii de modele electrice, compania americană amplasând încărcătoare rapide pe toată suprafața țării. Pentru a demonstra acest lucru, Tesla a organizat o demonstrație, traversând în timp record continentul american cu două exemplare Model S.

Cele două mașini au plecat din Los Angeles cu destinația New York. Pentru a reîncărca bateriile, echipajele s-au bazat doar pe rețeaua de încărcătoare rapide Tesla. În ciuda faptului că traversarea s-a făcut în condiții de iarnă, cele două echipaje au reușit să stabiliească și un record pentru traversarea Americii cu ajutorul unui automobil cu propulsie electrică. Timpul total a fost de 76 de ore și jumătate, un record ce este evaluat pentru omologare de către Guinness World Records.

Esential 1197.8 kWh au fost necesari pentru alimentarea celor două mașini Tesla Model S.

Cele două mașini electrice Tesla au parcurs 5.575.6 kilometri în condiții meteo dificile. Pe drum au întâlnit temperaturi negative, viscol, ploaie și chiar o furtună de nisip. 15 șoferi au trecut pe rând la volanul celor două exemplare Model S, iar în New York echipajele au fost întâmpinate chiar de Elon Musk, CEO-ul Tesla Motors.

Sistemul de încărcare rapidă cu energie electrică folosit de Tesla permite încărcarea acumulatorilor în doar 20 de minute. Punctele de încărcare pot fi folosite gratis de către proprietarii modelului S în echipare de top.

Via Carscoops

Anunțuri
Categorii: Actualitate, auto, inedit, Stiinta & Tehnica | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: