Ochii care strălucesc în întuneric…


 

Un băiat a uimit medicii cu abilitatea sa de a vedea în lipsa luminii, cu ochii care strălucesc în întuneric. Un fapt nemaivăzut la om.
Echipa de cercetători care au studiat vederea uimitoare a lui Nong Youhui, nu a reușit să găsească explicația acestui fenomen unic pana acum. Tatăl său l-au dus la spital în Dahua, sudul Chinei, îngrijorat fiind de culoarea albastra a ochii lui.

Spaima sa era justificata de raritatea apariției ochilor albaștri la rasa chineză. Acest fenomen este asociat la chinezi cu probleme de vedere, cauzate de depigmentarea oculară. In acest caz nu numai ca ochii erau albaștrii, dar mai prezentau și capacitatea de a strălucii în întuneric.

Tata Ling a declarat: „Mi-au spus că pe măsură ce va crește, albastrul din ochii lui se va estompa fiind înlocuit de culoarea căprui / negru,  ca majoritatea chinezilor, dar acest lucru nu sa întâmplat.”

Testele medicale efectuate în întuneric total, au dezvăluit abilitatea spectaculoasă de a vedea perfect. Youhui poate citi perfect fără nicio lumină și vede clar ca majoritatea oamenilor în lumină puternică. Această capacitate optică de a acoperii un spectru atât de larg este întâlnită de regulă la feline sau la cele mai avansate sisteme optice de supraveghere.

Ar putea Nong Youhui sa fie un hibrid, o evoluție genetică accidentală sau chiar un experiment extraterestru? O generație nouă, de copii extraordinari, talentați și dotați cu simțuri și abilitați ieșite din comun se vor dezvolta pe planeta noastră? Specia umană evoluează? Sau, eventual, vizitatorii extratereștri fac teste cu ADN-ul nostru? Ca de obicei, răspunsul va venii mult mai târziu…

Sursa: ChinaStories.net

Reclame
Categorii: Actualitate, inedit, Sanatate | Etichete: , , , , , , , | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: