Cea mai mare staţiune din lume… se găsește în Malaezia!


Cea mai mare staţiune din lume, supranumită “Oraşul Distracţiei” sau “Las Vegasul Malaeziei”, este mai puţin cunoscută publicului larg, dat fiind că se află tocmai în Asia de Sud-Est, potrivit Resort World.

Cea mai mare staţiune din lume, Genting, este situată la o altitudine de 2.000 metri pe suprafaţa unui întreg munte şi oferă o privelişte impresionantă turiştilor care o vizitează. Singurul cazinou din Malaezia se află aici, alături de zeci de parcuri tematice de dimensiuni mai mari decât oricare altele de pe mapamond. Preţurile pentru o săptămână de relaxare la Genting pot costa mii bune de dolari în funcţie de pachetul ales.

Acesta este amplasat pe un vârf de munte (altitudine maximă de aproximativ 1860 de metri (6100 ft)) în Munții Titiwangsa la granița dintre statele din Pahang și Selangor din Malaezia . Resorts Mondiale Genting este operat de Genting Malaysia Berhad (cunoscut anterior ca Resorts Mondială Bhd), care opereaza, de asemenea lanț Awana de statiuni si hoteluri.

Acesta este accesibil cu masina de la Kuala Lumpur într-o oră, sau, de asemenea, accesibil printr-o telecabina numit Genting Skyway (3.38 km (2.10 km)  care, la deschiderea sa folosit pentru a fi cel mai rapid și din lume, Asia de Sud-Est cel mai lung ‘s telegondolă.

Resorts Mondiale Genting are cinci hoteluri. Unul dintre cele cinci hoteluri, First World Hotel deține „Guinness World of Records” ca fiind cel mai mare hotel din lume, din 2006 până în 2008, cu un total de 6118 camere.

Cunoscut sub numele de „Orașul Distracției de deasupra norului”, Genting Highlands este singurul cazinou legal  din Malaezia  amplasat pe uscat, Casino de Genting, este deținut de Genting Malaysia Berhad, o filială a Genting Group.

Reclame
Categorii: Actualitate, geografie, Hi, inedit, Turism | Etichete: , , , , , , , , | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: