Atelierul lui Tony Stark… vestitul IronMan.


Fie că a fost Prințesa Leia sau rechinul din Înapoi în viitor 2, a existat probabil un moment în care un film va făcut să doriți ca hologramele să fie reale. Și în timp ce proiectoarele holografice există în lumea de astăzi, acestea sunt departe de acea  tehnologie admirata și dorita de noi. Totuși acum, una dintre cele mai importante nume din proiecția holografică este pe cale de a lansa ceva care vom dori să devina tehnologie uzuală: o hologramă de dimensiuni umane generată fără proiectare pe un suport.

Denumirea?  Cvasi-hologramă. Holoviziunea,  este acea proiecție imateriala chemata,  să fascineze,  o imagine liber-plutitoare, plină de viață și multidimensională, care va oscila la o distantă impresionantă de opt metri de la proiectorul ei. Asta e mai bine chiar decât R2D2! Va fi, de asemenea, plină de culoare, lăsând fanii de science-fiction în extaz.

Vor exista limitări, cu toate acestea. Este ușor să credem că o apariție 3D cu dimensiunea ființei umane, în picioare, în camera de zi, va fi capabilă să vă ofere o îmbrățișare, de exemplu. Nu este cazul. Creațiile holografice de tip holopunte nu sunt materiale, totusi vor crea iluzia realității cu mult mai mult decât ne-am putea imagina.

Producătorul ne asigură că aceste holograme mici sau în mărime naturale vor fi în totalitate interactive, și pe deplin integrate în viața noastră de zi cu zi. Practic, ei vor să ne ofere atelierul vestitului IronMan, Tony Stark.

Aplicațiile sunt demne de scenariile SF!

Ionuț Păun

 

Reclame
Categorii: Actualitate, inedit, Stiinta & Tehnica | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: