Fabrică Mercedes în România?


Mercedes S emsamblaje

In condițiile în care piața auto europeană este în scădere de cinci ani, foarte multe companii au luat măsuri și vor închide uzine. Ford, Opel și PeugeotCitroen vor închide unități de producție, iar cu cat o companie e mai dependentă de piețele europene, cu atât ii este mai greu să se redreseze. Există însă și excepții, precum mărcile de volum din grupul Volkswagen, dar și mărcile germane premium Audi, BMW si Mercedes. La acestea mai este loc de creștere fiindcă 2012 a fost an cu vânzări record.

De ce ar iniția Mercedes o investiție în România nimeni nu poate justifica… Cu toate acestea se pare ca zvonurile zboară de la Stuttgart către București via Arad.

Preşedintele Asociaţiei Economice Germano-Române Arad, Manfred Engelmann, susţine ipoteza care anunţă că un producător de automobile din Germania ar putea investi în România, titrează Economica.net.

Manfred Engelmann, preşedintele Asociaţiei Economice Germano-Române Arad, susţine că zvonurile care vizează o investiţie a unui constructor de automobile german în România nu este o simplă speculaţie, titrează Economica.net citând corespondenţii Mediafax. Engelmann susţine că vor urma investiţii noi din partea germanilor în zona de vest a României, deoarece ţara noastră este, în continuare, o ţară „foarte interesantă pentru investitorii germani”. Zona Aradului ar fi favorizată în vederea acestei investiţii datorită localizării sale, explică Engelmann.

Premierul României, Victor Ponta, a declarat recent că este vorba despre un domeniu „foarte drag” României, în care lucrează deja doi mari producători importanţi iar noi adăugăm ca este posibil ca Ion Tiriac sa contribuie la aceasta negociere.

sursa: Automarket

Reclame
Categorii: Actualitate, auto, inedit, Stiinta & Tehnica | Etichete: , , , , , , , | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: