Sandero… locul 1 la vânzări în Spania!


podium vanzari Spania

 

Dacia Sandero a reuşit să se claseze pe primul loc în clasamentul vânzărilor pe modele din Spania în ianuarie. Modelul mărcii de la Mioveni profită astfel de criză şi de scăderea acută a pieţei din această ţară.

Performanţă istorică pentru Dacia în luna ianuarie într-una dintre cele mai importante pieţe auto din Europa. Noua generaţie Sandero a reuşit să ajungă pe prima poziţie în clasamentul maşinilor vândute în statul iberic în prima lună a anului, Spania devenind astfel prima piaţă europeană importantă în care un model Dacia se impune într-o lună în afara României. Precedentul succes de acest tip fusese un loc doi prins de acelaşi Sandero în luna martie 2010 în Franţa.

Dacia a reuşit să vândă în ianuarie 2013 aproape 1700 de exemplare Sandero, modelul produs la Mioveni acaparând astfel o cotă de piaţă de 3.4% din totalul vânzărilor auto din statul iberic. Performanţa modelului românesc este cu atât mai valoroasă cu cât Sandero a ocupat locul al 18-lea în clasamentul vânzărilor pe modele în Spania în cursul anului 2012, explicaţia creşterii bruşte constând în lansarea noii generaţii a modelului Dacia. În spatele lui Sandero s-au clasat Nissan Qashqai (1577 de unităţi vândute) şi apoi „localnicul” Seat Leon (1352).

Sursa: Automarket

Reclame
Categorii: Actualitate, auto, inedit, Stiinta & Tehnica | Etichete: , , , , , , , | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: