Bunicul si nepotul! G-Class si Ener-G-Force


 

Mercedes-Benz a pregătit un interesant studiu de design al unui G-Class al anilor 2025 , folosit de poliție dar avînd și versiuni civile.

Dezvoltat pentru Auto Challenge Arată LA design 2012, Ener-G-Force este un SUV ecologic imaginat ca fiind capabil de a ajunge în orice.  Rapid și fiabil utilizînd surse alternative de energie cu ferestre mici ce au fost concepute pentru a „face vehiculul poliției un cocon în condiții de siguranță” pentru ofițeri pericol, în timp ce roțile mari pot rezista pe orice tip de drum.

Versiunea civila se bazează, de asemenea pe G-Class și vine cu o grilă a radiatorului expresiva chiar dacă folosește  faruri cu LED-uri. Indicatorii față și a luminilor de poziție sunt situate pe partea de sus a aripilor ca un omagiu adus G-Class ale cărui rădăcini le revendica.

Ener-G-Force poate stoca apa reciclată în acoperiș unde sunt montate rezervoare speciale. Apa din aceste tancuri este folosita în procesul „hidro-tech / conversie” pentru transformarea resurselor naturale și regenerabile în energie din hidrogen. Astfel se obțin elementele necesare pentru exploatarea celulelor de combustibil. Electricitatea generată în timpul acestui proces este stocata în unități de stocare (acumulatori) montate pe pragurile laterale, oferind o autonomie maximă de aproximativ 800 km (497 mile).

Incitant!

Ionuț Păun

 

Anunțuri
Categorii: Actualitate, Arta, auto, inedit, Stiinta & Tehnica | Etichete: , , , , , , , | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: