Monstruletul de la Hyundai…


Arsenalul SEMA Hyundai pentru acest an va cuprinde doua versiuni personalizate ale Genesis Coupe, împreună cu acest concept Velocity bazat pe modelul Veloster. Acesta a fost dezvoltat de către diviziile de proiectare și inginerie de Hyundai America si de Centrul Tehnic aflat in Irvine, CA.

Călare pe jante masive de 19 inch HRE finisate satin-carbune,cu un kit de caroserie mai agresiv, cu o aripa spate supradimensionata, un difuzor spate cu extractor aerodinamic  precum și conductele de frână față și spate cu răcire.

Cosworth a fost responsabil de pregătirea motorului de 1,6 litri si au adaugat un turbocompresor, un intercooler, pistoane de inalta performanță, un sistem de combustibil nou, de management al motorului revizuit, o galerie de admisie si un design personalizat . Datorită modificărilor extinse, unitatea de putere dezvolta acum 400 CP (298 kW) și 350 lb-ft (474 Nm)  cuplu.

Excesul de putere necesita o capacitate de oprire care este asigurată de un sistem Brembo 350x28mm compus din doua placute și patru pistoane.Velocity oferă amortizoare Bilstein monotube , kit de primăvară și vine cu un sistem de evacuare personalizat.


Sursa: Hyundai

Reclame
Categorii: Actualitate, auto, inedit | Etichete: , , , , , , , | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: