Generatia II


 

Dacia devine un automobil modern în toată puterea cuvântului. Mașina poate fi echipată, cu sistem de navigație  are port USB pentru mp3-uri indiferent de sistemul audio ales și chiar tempo-mat – sistem care menține contantă viteza de deplasare pe autostradă, fără ca șoferul să fie nevoit să țină apăsată pedala de accelerație.

Printre „detaliile” noii generații se regăsesc și surprize: modelele Dacia dispun în sfârșit de termometru pentru temperatura exterioară cu avertizare a pericolului de apariție a gheții pe carosabil.  În aceeași categorie se poate încadra și amortizorul pentru capota față  nemaifiind necesară „montarea” manuală a tijei dar și pornirea automată a ștergătoarelor atunci când parbrizul este stropit cu lichid de spălare. Toate acestea par obișnuite în cazul mașinilor moderne, însă pe modelele Dacia abia acum se regăsesc.

Mai mult, așa cum Duster a lansat ca echipare tapițeria din piele, și noile Sandero și Logan o vor avea ca opțiune  contra sumei de aproape 2.700 de lei. Sistemul de navigație costă 1.362 de lei, la care se adaugă şi Harta Europei contra sumei de 454 lei. Tempo-matul este disponibil numai în pachet cu senzori de parcare și volan îmbrăcat în piele (1.816 lei), și în plus, cu 454 lei se poate achiziționa o cotiseră pentru locurile din față.

Ionuț Păun

 

Reclame
Categorii: Actualitate, auto, inedit, Stiinta & Tehnica | Etichete: , , , , , , , | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: