Logan și Sandero generația 2!


 

Comunicatul oficial Dacia anunţă că noile Logan şi Sandero „marchează introducerea unor noi tuşe de design, mai apăsate şi care amplifică statusul celor două modele”. Această nouă identitate vizuală este determinată de „linii frontale armonioase împărţite de ambele modele”. Detaliile despre exteriorul modelului care va fi produs în continuare la Mioveni nu se opresc aici, Dacia susţinând că, din profil, noile modele vin cu „proporţii armonioase între panourilor caroseriei şi suprafeţele vitrate”, element care „întăreşte impresia de robusteţe sugerată de linia centrală sculptată, de bosajele mai proeminente ale roţilor şi de flancurile apăsate, repere ale întregii game noi Dacia”

Dacia la interior va avea display-ului touch de pe Lodgy şi pe Logan şi Sandero. Chiar dacă multi jurnaliști auto au sancționat imaginea de  low-cost, este evident progresul  la nivel estetic şi al materialelor – detaliile subliniind plastice mai putin dure pe bord şi pe uşi .  Dacia a făcut câţiva paşi pozitivi importanţi. Printre aceştia se numără apariţia unor detalii cromate pe versiunile superioare de echipare (ramele gurilor de aerisire, mânerul schimbătorului de viteze şi logo-ul Dacia de pe volan), şi a unui detaliu colorat în zona inferioară a planşei de bord, aceasta asortându-se cu mânerele uşilor. Apar şi texturi 3D pe scaune, acestea „colorând” habitaclul auster cu care ne-a obişnuit Logan pe prima generaţie.

 

 

O evoluție îmbucurătoare!

Ionuț Păun

 

Anunțuri
Categorii: Actualitate, auto, inedit, Stiinta & Tehnica | Etichete: , , , , , , , | 2 comentarii

Navigare în articol

2 gânduri despre „Logan și Sandero generația 2!

  1. catalin

    liniile sunt mai elegante, intr-adevar, dar, in final, este vorba de aceleasi vehicule restilizate

  2. razvan

    adica acelasi vehicul care a spart topurile la vanzari in afara,nu?arata foarte bine,fac o treaba foarte buna.gandeste’te ca daca ar face masini echivalente cu seria 7,clasa s sau a8,nu s’ar mai vinde asa bine.noul sandero mi se pare asemanator cu vw polo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: