Renașterea unei legende…Bicicleta Pegas!


Cei care au peste 30 ani sunt convins că nu pot uita „BICICLETELE PEGAS”

Bicicletele Pegas s-au întors şi Andrei Botescu este cel căruia trebuie să îi mulțumim pentru renaşterea unui brand românesc atat de iubit. Avem de-a face cu un produs sentimental, la un cost care se pare că a crescut (comparativ cu salariul mediu din perioada 1985). Valoarea nominala este aleasa cu grija detaliului. Prețul unui Pegas din anii 1985 era cuprins intre 1100 și 1400 lei și cel de azi va fi greu de refuzat de nostalgicii ciclismului de altădată.

Noul Pegas a fost gândit în două variante, Strada Seria 1, modelul pentru bărbaţi şi Seria 2, modelul dedicat femeilor. Diferenţa între cele două modele se va face la construcţia cadrului, cel construit pentru fete fiind dotat cu un cadru mai jos pentru acces facil pe bicicletă.

De asemenea, vor exista două versiuni de transmisie: una single speed cu butuc Velosteel, iar alta cu 3 viteze, integrate în butucul Shimano Nexus. Cadrul este realizat din oţel hi-ten, iar furca asemenea. Anvelopele provin de la Kenda, jantele vor fi din aluminiu single wall, iar frâna de faţă va fi un V-Brake, cu cleşti şi manetă cu corp şi levier din aluminiu. Roţile măsoară în diametru 26 de inci.

Poziţia pe bicicletă este, aşa cum era de aşteptat, una comodă. Şaua lungă îţi oferă posibilitatea de a te mişca în voie iar în caz de necesitate o poţi ridica sau coborî în funcţie de cât de leneş sau sprinten te simţi. Pegas Strada 1 cântăreşte 16.7 kg, pe când modelul Strada 2 opreşte acul cântarului în dreptul valorii de 16.5 kg (valori pentru versiunea single speed).


Modelului Strada 1 va fi disponibil în patru culori, pe când Strada 2 în două culori. Preţurile aproximative vor fi cuprinse între 1.100 Lei (TVA inclus) şi 1.400 Lei (TVA inclus), în funcţie de echipare.

În ceea ce priveşte vânzarea în masă şi locul de unde se pot achiziţiona noile modele, cei de la Pegas spun să ne aşteptăm la o ediţie limitată (pentru început), comercializată online, în magazinele mici şi în show-room-ul lor.

sursa: freerider.ro

Anunțuri
Categorii: Actualitate, inedit, istorie, Stiinta & Tehnica | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: