Ofensiva Ford! Noul Ranger…


 

Noul Ranger are o formă a caroseriei mai aerodinamică. Aceasta oferă vehiculului un aspect mai contemporan şi, mai important, îmbunătăţeşte în mod semnificativ economia de combustibil.

 

 

Ranger dispune de o gamă nouă şi îmbunătăţită de motoare, care dezvoltă mai multă putere şi au un consum de combustibil mai redus. Pe lângă nivelurile superioare ale economiei de combustibil beneficiaţi şi de niveluri de emisii mai scăzute: vehiculul are acum un nivel al emisiilor de CO2 de numai 192 g/Km.

 

Ford Ranger - Duratorq Euro V

 

Motoare diesel mai puternice şi mai economice…
În timp ce motorul TDCi (diesel) de 3,2 litri şi 200 CP asigură un cuplu de până la 470 Nm, motoarele cu putere superioară utilizează un Turbocompresor cu geometrie variabilă (VGT), care controlează puterea şi cuplul generate. Acesta îmbunătăţeşte pornirea şi vă oferă cel mai ridicat cuplu din clasa sa la viteze reduse, chiar şi dacă nu atingeţi pedala de acceleraţie – minimizând consumul de combustibil şi nivelul emisiilor.
Cutie de viteză

Noile transmisii cu 6 trepte de viteză economisesc combustibil şi reduc emisiile.
Ranger este disponibil cu o cutie nouă de viteze, cu şase trepte şi schimbare manuală; aceasta oferă o trecere lină între viteze şi reduce pierderile de putere, fiind proiectată special pentru noile motorizări diesel. Noua transmisie reduce emisiile şi consumul de combustibil, oferind, în acelaşi timp, o experienţă mai relaxantă. Puteţi alege, de asemenea, o cutie de viteze automată, ale cărei reglaje de precizie oferă schimbarea rapidă dar fină a vitezelor şi un consum de combustibil ameliorat.
Ford Ranger tipuri de cabina
Noul Ford Ranger a fost testat fără pic de milă – în unele dintre cele mai ostile medii, la temperaturi extreme şi pe cele mai dure tipuri de teren din lume. Aşa că este pregătit pentru orice provocare la care îl supuneţi.
Ionuț Păun
Anunțuri
Categorii: Actualitate, auto, inedit, Stiinta & Tehnica | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: