“Respiraţia diavolului”, cel mai periculos drog din lume.


Cei pasionați de istoria serviciilor secrete sunt familiarizați cu existența acestui drog foarte periculos. Se pare ca reușește anihilarea voinței personale și a oricărei urme de instinct de supraviețuire. Mai nou un important cotidian ne anunță că mafia drogurilor a început comercializarea acestuia…

Daily Mail publică un reportaj despre cel mai înfricoșător drog vândut în Columbia, supranumit „respiraţia diavolului”.

Pericolul vine din faptul că poate fi consumat involuntar, determinând victimele să facă acţiuni la care nici nu s-ar gândi dacă ar fi conştiente. Spre exemplu, în Columbia circulă legende urbane cu oameni care şi-au donat un organ, şi-au golit conturile bancare sau s-au lăsat violaţi, după ce au consumat „respiraţia diavolului” .

Drogul, numit scopolamină, se obţine prin prelucrarea frunzelor unui copac foarte comun în America de Sud, scrie Daily Mail.

Revista americană VICE a mers în Columbia pentru a-i intervieva pe dealerii sau consumatorii noului drog. Un dealer din capitala Bogota a declarat că drogul poate fi administrat foarte uşor, chiar şi fără voia persoanei în cauză: fiind inodor şi incolor, poate fi suflat în faţa unei persoane, iar după numai câteva minute aceasta intră sub influenţa drogului.

„Dacă droghezi pe cineva cu scopolamină, muşchii nu îi sunt afectaţi. Astfel, poţi să pui persoanarespectivă să facă tot ce vrei tu, e ca şi când ar fi un copil”, a explicat dealerul.

O femeie drogată a ajutat un hoţ să o jefuiască

Daily Mail scrie că „respiraţia diavolului” este un drog la fel de periculos precum cocaina şi, dacă este luat în doze mari, poate fi letal.

O femeie, care a fost drogată cu „respiraţia diavolului”, a povestit că stupefiantul a transformat-o într-un „zombi”. Un bărbat a abordat-o pe stradă, au ajuns să bea un pahar de suc împreună, iar bărbatul a drogat-o. Apoi, cei doi au mers acasă la femeie, unde bărbatul a început să fure lucruri din casă. Femeia era atât de drogată încât chiar l-a ajutat pe hoţ să încarce banii şi obiectele de valoare.

În trecut, columbienii le drogau cu „respiraţia diavolului” pe soţiile liderilor morţi, pe care le convingeau să intre în mormânt şi să fie îngropate de vii alături de soţii lor. Mai recent, CIA a folosit drogul în timpul interogărilor din Războiul Rece.

În plus, Daily Mail scrie că femeile din Columbia îşi sfătuiesc copiii să nu adoarmă sub copacul „borrachero”, din care se extrage „respiraţia diavolului”, pentru că frunzele şi florile căzute îi pot droga.

Sursa: Gândul.info

Anunțuri
Categorii: Actualitate, inedit | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: