Tehnologia imaginii!


Syzygy  Lab are în desfăşurare un proiect prin care intenţionează care să schimbe conceptul actual al utilizării televizorului. GOAB are ca scop introducerea interactivităţii dintre utilizator şi programele TV, dar şi a independenţei faţă de un anumit dispozitiv de schimbare al canalelor TV.

Astfel, GOAB va putea fi accesat atât de pe laptop, smartphone, cât şi de pe tabletele electronice. De asemenea, toate datele personale vor fi accesibile de oriunde se va face conexiunea.

GOAB are integrate reţelele sociale, care vor ajuta utilizatorii să împărtăşească programele preferate cu prietenii şi va transforma urmărirea programelor TV într-o experienţă interactivă. Totodată, aplicaţia este folosită atât ca telecomandă pentru televizor, dar şi ca ghid TV.

Această „telecomandă” a viitorului va şti totul despre preferinţele utilizatorului şi îl va ajuta în selecţionarea şi împărtăşirea informaţiilor.

Cu ajutorul dispozitivelor ce vor avea instalată această aplicaţie, programele de teleshopping sau reclamele vor putea fi accesate direct şi astfel se vor putea face cumpărături de la „telecomandă”.

GOAB va putea permite participarea activă la jocurile televizate, utilizatorii având posibilitatea de a se conecta în reţea cu prietenii şi de a se juca în paralel cu cei de la televizor.

Iată viziunea celor de la Syzygy Lab:

Reclame
Categorii: Stiinta & Tehnica | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: